Novosti

Gradonačelnik otvorio rekonstruisanu Hercegovačku ulicu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorio je danas potpuno rekonstruisanu Hercegovačku ulicu, sa novim parkingom, u okviru realizacije projekta Beograd na vodi

Detaljnije

Proslava 70 godina Crvene zvezde –Džudo klub najsupešniji u 2014

Pre tаčno 70 godinа, 4. mаrtа 1945. godine osnovаno je Sportsko društvo Crvenа zvezdа. Sedаmdeset godinа kаsnije proslаvljeni sportisti, legende Crvene zvezde, rukovodioci, sаdаšnji prvotimci, buduće zvezde okupili su se u Medijа centru FK Crvenа zvezdа nа obeležаvаnju velikog jubilejа.

Detaljnije

Kompanija Millennium Team na Energetskom forumu

U beogradskom  hotelu Hyatt Regency, Color Press Grupa organizovala je konferenciju “The Economist forum: Energetske perspektive regiona“.

Privilegiju da se predstavi uvaženim zvanicama i vodećim kompanijama iz gasnog i naftnog sektora Srbije imala je i naša kompanija, Millennium team.

Detaljnije

Millennium Team, Beograd i Srbija domaćini 18. Godišnje skupštine EBC-a

Beograd je domaćin 18. Godišnje skupštine Evropskog biznis kongresa (EBC) kojoj prisustvuje oko 300 delegata ove internacionalne poslovne asocijacije.

Detaljnije

Legende ruskog hokeja oduševile Beograđane

Pod pokroviteljstvom kompanije Millennium team u  ledenoj  dvorani  Pionir održan je pravi sportski spektakl, koji je već postao jedna od  najsvetlijih stranica istorije domaćeg hokeja, a sigurno najvećeg hokejaškog događaja na ovim prostorima u poslednjih tridesetak godina, a možda i duže

Detaljnije

Sponzorski pul Košarkaškog kluba Crvena zvezda jači je za Millennium Team

Ivan Bošnjak direktor kompanije Millennium Team  i direktor KK Crvena zvezda Telekom, Davor Ristović, potpisali su ugovor o sponzorstvu i time najavili nove uspehe kluba sa Malog Kalemegdana.

Detaljnije

Crvena zvezda i Millennium Team potpisali ugovor o saradnji

Potpisivanjem ugovora o saradnji između DŽK  Crvena zvezda i kompanije Millennium Team , Ivan Todorov, prvi čovek trofejnog crveno belog  i i Stojan Vujko, generalni direktor  Millennium Team -a najavili su nove uspehe

Detaljnije

ISO/IEC 27001:2005

U periodu od 27.05. do 30.05.2013. sprovedena je sertifikaciona provera kojom je potvrđeno da je organizacija Millennium Team implementirala i primenjuje sistem menadžmenta bezbednošću informacija u skladu sa zahtevima standarda ISO 27001:2005.

Detaljnije

Potpisan Ugovor o gasifikaciji Smedereva

Projektom gasifikacije Smedereva predvidjena je izgradnja oko 670 kilometara distributivne gasne mreže i 60 kilometara gasovoda srednjeg pritiska

Detaljnije

Sanacija gradske deponije u Prokuplju

Sanacija gradske deponije u Prokuplju počinje sledeće nedelje na površini od 16 hektara 

Detaljnije

Partner