Novosti

Vučić obišao radove na Kuli Beograd u Beogradu na vodi: Ponosan sam na ovo gradilište gde se gradi 750 hiljada kvadranih metara i na kom radi 2.530 radnika!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u društvu direktora Eagle Hills-a  Muhameda Alabara obišao je radove na Kuli Beograd u okviru  Beograda na vodi. Tokom obilaska predsednik Vučić istakao je da je ponosan na sve što je urađeno i da će Kula biti novi simbol, ne samo Beograda, već i cele Srbije.Naša kompanija Millennium Team regionalni lider u svojoj oblasti, partner je Pizzarotti-ju  na projektu izgradnje Kule Beograd

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u društvu direktora Eagle Hills-a  Muhameda Alabara obišao je radove na Kuli Beograd u okviru  Beograda na vodi. Tokom obilaska predsednik Vučić istakao je da je ponosan na sve što je urađeno i da će Kula biti novi simbol, ne samo Beograda, već i cele Srbije.

Naša kompanija Millennium Team regionalni lider u svojoj oblasti, partner je Pizzarotti-ju  na projektu izgradnje Kule Beograd.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska radova na Kuli Beograd naglasio je kako je ponosan na ovo gradilište i na sve što je do sada urađeno i dodao da se trenutno gradi 750.000 kvadranih metara i da na ovom gradilištu danas radi 2.530 radnika.

-Ovo mesto postaje iz dana u dan, postaje  jedno od najlepših u našoj zemlji- rekao je Vučić i dodao- Sa ovog desetog sprata, gde se mi sada nalazimo zgrada počinje da se okreće. Ovo će biti ubedljivo najposećenija tačka u Beogradu. Imaćemo najbolji hotel i jedini te kategorije u Evropi, na čijem vrhu će biti vidikovac sa različitim sadržajem - rekao je perdsednik Vučić i dodao očekuje u toku oktobra otvaranje najvećeg šoping mola u ovom delu Evrope.

Predsednik je istakao da za 14 do 15 meseci očekuje otvaranje Kule Beograd.

-Veoma sam srećan i ponosan za sve ono što smo ovde uradili. Od užasnog dela grada kojim niko nije mogao ni da se kreće, napravili smo jedan od najlepših delova prestonice. Hvala svima koji su verovali u našu energiju, ali i onima koji nisu, i oni su nas podstakli da pokažemo najbolje rezultate.  Imaćemo najveći porez na imovinu odavde. Ovde se kreira novi život, sa prelepim bulevarima, parkovima za decu, restoranima- rekao je Vučić, dodavši da se sada uređuje i Savski trg koji će takođe izgledati fantastično

Predsednik Srbije je istakao da se menja se slika grada i Beograd svake godine uvećava posećenost turista za 20 procenata.

-Srećan sam, ovo je bilo hrabro, ali ne bi mogli bez podrške Alabara. Ogroman posao smo uradili, trebalo je stvoriti uslove za gradnju- rekao  je predsednik Vučić i dodao da je ovaj projekat jedna od važnih i hrabrih stvari koje su urađene u Srbiji.

Kula Beograd će imati  40 spratova i predstavljaće centralni deo Belgrade Waterfront-a, a na poslednjem spratu nalaziće se i najviši vidikovac u Beogradu, sa kojeg će se pružati neverovatan pogled na panoramu grada. U Kuli Beograd nalaziće se  hotel i apartmani “Sent Redžis”. Predviđeno je da ima 50.000 kvadrata, 40 spratova, parking na dva podzemna nivoa, iznad kojih će se na devet spratova prostirati luksuzni hotel “Sent ridžis”. Restoran će biti na 38. spratu, na vrhu vidikovac, a biće direktno povezana i sa susednim tržnim centrom BW Galerijom.

Kada bude završena  Kula Beograd će biti visoka čak 168 metara dok Beograđanka ili Kula Ušće imaju “samo” 100 metara.

Partner