Novosti

Millennium Team tradicionalno donirao školski pribor za Svratište na Novom Beogradu

Naša kompanija, Millennium Team nastavlja sa društveno - odgovornim radom. Sada već tradicionalno, treću godinu u nizu, Millennium Team, donira školsku opremu „Svratištu“ objektu na Novom Beogradu, u kome svakog dana boravi nekoliko desetina egzistencijalno najugroženije dece uzrasta od pet do 15 godina

Naša kompanija, Millennium Team nastavlja sa društveno - odgovornim radom. Sada već tradicionalno, treću godinu u nizu, Millennium Team, donira školsku opremu „Svratištu“ objektu na Novom Beogradu, u kome svakog dana boravi nekoliko desetina egzistencijalno najugroženije dece uzrasta od pet do 15 godina.

-Kompanija Millennium Team je i ove godine donirala školski pribor Svratištu na Novom Beogradu. Ponosni smo jer  tradicionalno,  početkom svake školske godine, se trudimo da pružimo pomoć onima kojima je to najpotrebnije. U ovom slučaju radi se i o socijalno najugroženijoj grupi, tako da smo posebno ponosni. Millennium Team je kompanija koja je posvećena konceptu društvene odgovornosti i trudimo se da damo primer pozitivnog uticaja na okolinu u kojoj radimo -rekla je Ana Stošić, direktor sektora za kvalitet i razvoj "Milenijum tima". 

Jelena Aćimović, vaspitač  u Svratištu ističe da im donacija naše kompanije mnogo znači za uspešan početak nove školske godine .  - Donacija nam mnogo znači i želim da iskoristim priliku u ime Svratišta da se zahvalim za važnu donaciju. Jednako važno je da  će deca do kraja školske godine imati kompletan pribor rekla je Jelena Aćimović.  Deca koja žive, prose ili rade fizičke poslove na ulici, jedino u „Svratištu“  mogu da se sklone od ekstremnih vremenskih prilika, da se okupaju, dobiju siguran obrok, odeću ili obuću. Na žalost, pandemija COVID 19 uticala je i na ove mlade školarce.  - U obavezi smo da primenjujemo mere zaštite zbog epdemiološke situacije. Na dnevnom nivou u jednom trenutku ne smemo imati više od trinaestoro dece i odraslih u prostoru. Dnevno bude i do četrdesetoro dece, ali dolaze u manjim grupama.  Društveno odgovorna korporacija „Millennium Team“  poslovanje ne razvija samo investiranjem u najsavremenija tehnološka dostignuća i zaposlene, već i kroz različite filantropske aktivnosti usmerene na unapređenje celokupne zajednice. Ovo je možda najbolji poziv i drugim kompanijama da se uključe u slične akcije. Radno vreme Svratišta je od 8 do 18 časova radnim danima, od ponedeljka do petka, a vikendima od 10 do 18. Svako ko  ima volju i želju da podrži mlade školarce.

Partner