Novosti

Millennium Team donirao sportski teren u naselju Vlado Jurić u Kruševcu

Naša kompanija Millennium Team, donirala je sportski teren  u naselju  „Vlado Jurić“ u Kruševcu. Sportski teren podno Bagdale svečano su otvorili najmlađi košarkaši Napretka u prisustvu Vanje Udovičića ministra za omladinu i sport Republike Srbije, gradonačelnice grada Kruševca  Jasmine Palurović i Ivana Bošnjaka, direktora Millennium Team-a.

Naša kompanija Millennium Team, donirala je sportski teren  u naselju  „Vlado Jurić“ u Kruševcu.

Sportski teren podno Bagdale svečano su otvorili najmlađi košarkaši Napretka u prisustvu Vanje Udovičića minisitra za omladinu i sport Republike Srbije, gradonačelnice grada Kruševca  Jasmine Palurović i Ivana Bošnjaka, direktora Millennium Team-a.

Na svečanosti na kojoj je prisustvovao veliki broj građana Kruševca, donatoru, našoj kompaniji zahvalila se gradonačelnica Jasmina Palurović, podsetivši da je Millennium Team već donirao Kruševcu kamion za iznošenje smeća. U ime Millennium Team-a uvažene zvanice, građane Kruševca, i mlade košarkaše pozdravio je  Ivan Bošnjak koji je istakao da su ovo bile prve, ali ne i poslednje donacije gradu Kruševcu.

-Kompanija Millennium Team već godinama ukazuje na to da je društveno – odgovorna komanija. U većini slučajeva se odazivamo pozivima za pomoć. Tu bih izvojio Kruševac koji mi je posebno drag. Prošle godine smo poklonili kamion - smećar kakao bi vaš grad bio lepši i čistiji, sada je na red došlo ovo prelepo igralište gde će deca ne samo iz ovog dela grada nego iz celog Kruševca moći da uživaju i da kvalitetno provode vreme. Bolje je i pametnije da se bave sportom i košarkom, na taj način razvijaju duh I telo istakao je Ivan Bošnjak, direktor Millennium Team-a.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je i košarkaškoj utakmici na novootvorenom terenu.

-Posebno mi je drago što sam se danas uverio da su sportski tereni prepuni ljudi, posebno mladih. Grad Kruševac prepoznaje važnost sporta i bavljenja sportom i rekreacijom i upravo zbog toga uređenje sportskih terena predstavlja jedan od prioriteta u njihovom radu. Naš cilj je da svaki grad i opština ima što više igrališta i sportskih terena, da svaki sportista u Srbiji ima gde da trenira kako bi postigao vrhunske rezultate, jer svi smo u istom timu – rekao je  ministar omladine i sporta.

Partner