Novosti

Izgradnja Državnog data centra u Kragujevcu u skladu sa planiranom dinamikom

Naša kompanija Millennium Team, regionalni lider u svojoj oblasti, u bogati  portfolio dodala je još jedan važan projekat, izgradnju  Državnog data centra u Kragujevcu

Naša kompanija Millennium Team, regionalni lider u svojoj oblasti, u bogati  portfolio dodala je još jedan važan projekat, izgradnju  Državnog data centra u Kragujevcu.

Radovi na ovom izuzetno važnom i strateškom projektu  odvijaju  se u skladu sa planiranom dinamikom,  izjavila je prilikom obilaska gradilišta Data centra, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je radove zajedno sa direktorom Kancelarije za IT i eUpravu Mihailom Jovanovićem i gradonačelnikom Kragujevca Radomirom Nikolićem gradilište Državnog data centra u Kragujevcu.

-Izgradnja ovog ključnog objekta za dalji razvoj eUprave se odvija u skladu sa planiranom dinamikom i u narednim mesecima se očekuje njegovo otvaranje za korisnike iz državne uprave i lokalne samouprave, ali i za komercijalne korisnike -istakla je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Partner