Reference

Humanitarno razminiravanje

Humanitarno razminiravanje spada u okvir delatnosti naše kompanije. Millennium Team je za poslove razminiravanja registrovan, tehnički opremljen i kadrovski osposobljen

Humanitarno razminiravanje spada u okvir delatnosti naše kompanije. Millennium Team je za poslove razminiravanja registrovan, tehnički opremljen i kadrovski osposobljen.

Realizacija projekata humanitarnog razminiravanja podrazumeva poslove dubinskog snimanje terena, pronalaženja i uklanjanja neeksplodiranih ubojnih sredstava prema SOP-u Millennium Team-a, medjunarodnim standardima i procedurama a sve u cilju bezbednosti prilikom izvođenja svih vrsta građevinskih radova.

Za obavljanje poslova humanitarnog razminiravanja, kompanija Millennium Team poseduje najsavremenije detektore za dubinsko kao i površinsko snimanje terena. Posedujemo najsavremenije mašine za razminiranje terena sa video nadzorom i daljinskim upravljanjem.

Realizaciju projekata razminiravanja obavljaju timovi deminera sa bogatim višegodišnjim iskustvom iz ove oblasti kao i svim potrebnim sertifikatima za obavljanje ove vrste delatnosti.

Partner