O nama

Kompanija Millennium Team je regionalni lider u oblasti gradjevinske infrastrukture. Razvijajući se u kontinuitetu od 2003. godine, kompanija realizuje kompleksne i zahtevne projekte, implementirajući pouzdanu, bezbednu i blagovremenu izgradnju, uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja i mehanizacije sa minimalnim uticajem na životnu sredinu.

Naša misija je da budemo pouzdan partner u ostvarivanju infrastrukturnih i građevinskih projekata razvojem dodatne vrednosti za partnere i buduće korisnike, postavljanjem najviših standarda u industriji i primenom dugogodišnjeg iskustva u pružanju inovativnih rešenja u ovoj oblasti poslovanja.

Naši zaposleni, organizovani u stručne timove, pokretači su i realizatori inovativnih projekata negujući vrednosti našeg poslovanja među kojima su: integritet, odgovornost, agilnost, zelena gradnja i solidarnost. Takvim pristupom obezbeđujemo konstantan kvalitet, kontinuirani razvoj i rast.

Kompanija Millennium Team poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim reglulativama.

25.000.000,00 m2 ukupna snimljena površina terena za razminiranje

Više od 8.500 partnera

Menadžment zaštite životne sredine u skladu sa zahtevima standarda ISO 14000

Regionalno poslovanje

15 miliona € EBITDA

Ulaganje 90 miliona € u razvoj turizma u Vranjskoj banji

Više od 1000 zaposlenih

Najznačajniji društveno ekonomski projekti

Više od 100 miliona € prihoda godišnje

2.500.000 € izdvojeno za korporativnu društvenu odgovornost

oblasti i poslovanja: građevina, razminiranje, turizam, agrar, real estate, proizvodnja

Više od 120.000 m saobraćajnica

407 jedinica mehanizacije

21 povezano pravno lice

Više od 1.000 km izgranje gasovoda

Osnovana 2003. godine