Novosti

Vučić i Mali obišli radove na izgradnji Beograda na vodi

Premijer Aleksandar Vučić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišli su danas radove na izgradnji Beograda na vodi i prošetali Savskom promenadom do gradilišta prve dve stambene kule tog projekta.

Detaljnije

​Siniša Mali: Projekat „Beograd na vodi” izvodi se pre roka, od danas postavljanje šipova

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na izgradnji dve stambene kule u okviru projekta „Beograd na vodi”  i izrazio zadovoljstvo jer se radovi u ovoj fazi izvode pre roka

Detaljnije

Postavljanje šipova na gradilištu "Beograda na vodi"-niču prve kule

Prošlo je manje od mesec dana od postavljanja kamena temeljca prvog objekta "Beograda na vodi", već su pobijena tri od 456 šipova. Radove je danas obišao gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Detaljnije

Millennium Team na Regionalnoj konferenciji "Izazovi energetske stabilnosti"

Kompanija Millennium Team predstavila se na ovogodišnjoj Regionalnoj konferenciji "Izazovi energetske stabilnosti"....Opširnije 

Detaljnije

Postavljen kamen temeljac za izgradnju „Beograda na vodi”

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i direktor IGL Hilsa Muhamed Alabar postavili su danas kamen temeljac za dve stambene kule, čime je zvanično počela izgradnja projekta „Beograd na vodi”. Svečanom činu na Savskom pristaništu prisustvovao je i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Detaljnije

Gradonačelnik otvorio rekonstruisanu Hercegovačku ulicu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorio je danas potpuno rekonstruisanu Hercegovačku ulicu, sa novim parkingom, u okviru realizacije projekta Beograd na vodi

Detaljnije

Proslava 70 godina Crvene zvezde –Džudo klub najsupešniji u 2014

Pre tаčno 70 godinа, 4. mаrtа 1945. godine osnovаno je Sportsko društvo Crvenа zvezdа. Sedаmdeset godinа kаsnije proslаvljeni sportisti, legende Crvene zvezde, rukovodioci, sаdаšnji prvotimci, buduće zvezde okupili su se u Medijа centru FK Crvenа zvezdа nа obeležаvаnju velikog jubilejа.

Detaljnije

Kompanija Millennium Team na Energetskom forumu

U beogradskom  hotelu Hyatt Regency, Color Press Grupa organizovala je konferenciju “The Economist forum: Energetske perspektive regiona“.

Privilegiju da se predstavi uvaženim zvanicama i vodećim kompanijama iz gasnog i naftnog sektora Srbije imala je i naša kompanija, Millennium team.

Detaljnije

Millennium Team, Beograd i Srbija domaćini 18. Godišnje skupštine EBC-a

Beograd je domaćin 18. Godišnje skupštine Evropskog biznis kongresa (EBC) kojoj prisustvuje oko 300 delegata ove internacionalne poslovne asocijacije.

Detaljnije

Legende ruskog hokeja oduševile Beograđane

Pod pokroviteljstvom kompanije Millennium team u  ledenoj  dvorani  Pionir održan je pravi sportski spektakl, koji je već postao jedna od  najsvetlijih stranica istorije domaćeg hokeja, a sigurno najvećeg hokejaškog događaja na ovim prostorima u poslednjih tridesetak godina, a možda i duže

Detaljnije

Partner