Novosti

​Predsednik Vučić obišao radove u Vranjskoj banji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Vranjsku banju, uključujući lokaciju gde je sredinom oktobra počelo rušenje nezavršenog hotelskog kompleksa, čija je izgradnja počela pre 40 godina ali nikada nije završena. Vlasnik ovog  nezavršenog kompleksa u Vranjskoj Banji je Millennium Resorts, ćerka firma u 100% vlasništvu naše  kompanije Millennium Team 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Vranjsku banju, uključujući lokaciju gde je sredinom oktobra počelo rušenje nezavršenog hotelskog kompleksa, čija je izgradnja počela pre 40 godina ali nikada nije završena. Vlasnik ovog  nezavršenog kompleksa u Vranjskoj Banji je Millennium Resorts, ćerka firma u 100% vlasništvu naše  kompanije Millennium Team.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prilikom obilaska lokacije na kojoj će biti izgrađen objekat turističke namene je  rekao :

-Nalazimo se u Vranskoj banji, to je 10 kilometara od Vranja, jedno veličanstveno, prelepo mesto u Srbiji poznato po svojim termalnim vodama. Ovaj objekat je iz 1978. godine, pravo ruglo i sada ga rušimo i ovde će da nikne velelepni hotel i sve drugo će u Vranskoj banji da izgleda mnogo drugačije. Kralj Petar je voleo ovde da dodje, za njega je ovo bila najlepša banja –rekao je presednik Vučić u obilasku Vranske banje.

Partner