Novosti

Beograd na vodi –najveće gradilište u Evropi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radnike i radove na projektu Beograd na vodi u Hercegovačkoj ulici, zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radnike i radove na projektu Beograd na vodi u Hercegovačkoj ulici, zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem.

Na radovima na gradilištu Beograd na vodi, od samog početka projekta angažovana je i naša kompanija, Millennium Team.

-Ono na šta sam posebno ponosan je činjenica da je ovo najveće gradilište u ovom delu Evrope, danas ovde možete videti 1554 radnika- rekao je predsednik Vučić.  

U obraćanju predstavnicima medija na krovu zgrade "BW Vista" predsednik Vučić je rekao da će zgrada biti useljena u junu kao i da su svi stanovi, njih 228, prodati.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi gradnja tornja, koji će postati "lendmark" za Srbiju, trebalo da krene u septembru.  

Naša kompanija Millennium Team regionalni lider u svojoj oblasti, partner je Pizzarotti-ju, na projektu izgradnje Kule Beograd

Partner