Novosti

Donacija kompanije Millennium Team Osmoj beogradskoj gimnaziji

Kompanija Millennium Team poklonila je učenicima i profesorima Osme beogradske gimnazije nastavna sredstva u vrednosti od 600.000 dinara. Ova vredna donacija, koju čine pet televizora za prezentacije i predavanja i 25 grafičkih tabli, obezbediće bolji rad i efikasniju nastavu.

Detaljnije

Obnovljena zgrada Instituta za neonatologiju u Beogradu

Prvi put posle 96 godina urađena je velika rekonstrukcija zgrade Instituta za neonatologiju i zamenjena kompletna stolarija. Zahvaljujući donaciji kompanije Millennium Team, vrednoj 250.000 evra, zgrada iz 1925. godine dobila je izgled kakav zaslužuje, sačuvan je autentičan oblik a svi radovi izvedeni su uz saglasnost Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Detaljnije

Prva šahovska liga Srbije pod pokroviteljstvom Millennium Team-a

Kompanija Millennium Team nastavlja sa društveno odgovornim poslovanjem i pružanjem podrške zajednici u kojoj posluje. Kompanija se opredelila da podrži Šahovski savez Srbije i uopšte razvoj šaha u našoj zemlji, smatrajući to svojom obavezom, pa je tako pokrovitelj Prve šahovske lige u Srbiji.

Detaljnije

Millennium Resorts daruje đake u Vranjskoj Banji

Kompanija Millenium Resorts, članica Millennium Team grupe, povodom početka nove školske godine, poklonila je školski pribor učenicima nižih razreda Osnovne škole “Predrag Devedžić” u Vranjskoj Banji.

Detaljnije

Millennium Team podržao održavanje kampa „Srbija te zove“

Kompanija Millennium Team podržala je održavanje kampa „Srbija te zove“ u organizaciji sportskog udruženja „Sportstars“, koji je okupio skoro 220 mladih sportista.

Detaljnije

Hotel Westin u Vranjskoj Banji prve goste primiće 2023.

Vranjska Banja postaće bogatija za dva hotela, Westin i Autograph Collection iz lanca američke hotelske kompanije Marriott, koje će izgraditi kompanija Millennium Resorts, a to će biti i najveći projekat na Balkanu kompanije Marriott International i najveća investicija u turizam Millennium Resorts-a.

Detaljnije

Millennium Team predstavio rezultate projekta o postojanju neeksplodiranih ubojitih sredstava na potopljenim brodovima iz Drugog svetskog rata

 Kompanija Millennium Team u konzorcijumu sa kompanijama “Mull und Partner” i „IC Consulenten“ (srpsko/nemačke/austrijske kompanije), sprovodi projekat “Izrada tehničkog izveštaja o postojanju neeksplodiranih ubojitih sredstava (NUS) na potopljenim nemačkim brodovima iz Drugog svetskog rata na području Prahova”, a dosadašnji rezultati prezentovani su u okviru događaja održanog u Luci Prahovu.

Detaljnije

​Svečano obeleženi završni radovi na konstrukciji Kule Beograd

Simboličnim izlivanjem betona na 42. spratu Kule Beograd obeležen je zvaničan završetak radova na ovoj konstrukciji u okviru projekta Beograd na vodi.

Svečanoj ceremoniji prisustvovali su predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik kompanije „Eagle Hills“ Muhamed Alabar, kao i predstavnici kompanija Pizzarotti i Millennium Team

Detaljnije

Institut za neonatologiju dobija novi izgled

Naša kompanija, Millennium Team, od samog osnivanja posvećena je i aktivno podržava koncept društveno odgovornog -poslovanja u zajednici u kojoj radi. Zahvaljujući donaciji naše kompanije vrednoj 200.000 evra, prvi put od 1925. godine biće rekosntruisana fasada zgrade Instituta za neonatologiju. Do kraja juna, mesto gde se prevremeno rođene bebe bore za život, zračiće novom energijom istakla je direktorka  Instituta, dr Milica Ranković Janevski

Detaljnije

Millennium i Marriott grade hotelski kompleks u Vranskoj banji

Kompanija Millennium Resorts i američka hotelska kompanija Marriott International potpisale su ugovor o saradnji o izgradnji hotelskog kompleksa u Vranjskoj banji. Potpisivanju ugovora prisustvovali su i premijerka Srbije Ana Brnabić i ambasador SAD Entoni Godfri

Detaljnije

Partner