Osnovne vrednosti

Osnovne vrednosti

Kontinuirano ulaganje u nove tehnologije, obuka i usavršavanje stručnog kadra, praćenje svetskih dostignuća u oblasti građevinarstva, ne gubeći iz fokusa potrebe investitora i krajnjih korisnika.

RADNA ATMOSFERA

Podsticanje timskog rada, lične odgovornosti, inovativnosti i integriteta zaposlenih, građenje međusobnog poverenja i komunikacije u cilju što efikasnijeg poslovanja kompanije i što kvalitetnije obavljenog posla. Savestan menadžment prepoznaje značaj zdrave motivacije i vere svih zaposlenih u utvrđene korporativne vrednosti za dugoročan uspeh.


OBAVEZIVANJE NA KVALITET

Stalno poboljšavanje svih procesa u izgradnji građevinskih objekata, usavršavanje zaposlenih i osvajanje novih tehnologija, posedovanje svih relevantnih i neophodnih sertifikata i licenci. Uspešno realizovani projekti, zadovoljni investitori i korisnici garantuju kvalitet završenog posla.  Naš moto je da naši  klijenti zaslužuju samo najbolje. Potvrda za to su visoki standardi koje smo postavili na početku i kojih se držimo.


BEZBEDAN, ZDRAV I EKOLOŠKI BEZOPASAN RAD

Izgradnja građevinskih objekata na bezbedan i zdrav način, koji nije opasan za životnu sredinu.


DRUŠTVENA ODGOVORNOST

„Millennium Team“ uspešno posluje više od deset godina i svoju reputaciju lidera gradi na proverenim vrednostima, kojima je dosledan od samog osnivanja. Deleći odgovornost za društvena zbivanja u zajednici u kojoj privređuju i ostvaruju profit, Millennium Team je potpuno posvećen konceptu korporativno društvene odgovornosti.

Partner