Društvena odgovornost

Millennium Team donirao školski pribor Svratištu

Naša kompanija , Millennium team donirala je školsku opremu „Svratištu“  u kom svakog dana boravi nekoliko desetina egzistencijalno najugroženije dece uzrasta od pet do 15 godina.

Naša kompanija , Millennium team donirala je školsku opremu „Svratištu“  u kom svakog dana boravi nekoliko desetina egzistencijalno najugroženije dece uzrasta od pet do 15 godina.

U ime kompanije donaciju je uručila Ana Stošić, rukovodilac za kvalitet i razvoj.

-Zadovoljstvo mi je da u ime kompanije Millennium Team uručim deci u Svratištu na Novom Beogradu školski pribor. Učešćem u ovoj humanitarnoj akciji i sličnim donacijama, kompanija Mellennium Team aktivno podržava društveno – odgovorno poslovanje u zajednici u kojoj radi, konceptu kom smo posvećeni od samog osnivanja. Istakla bih da posebnu pažnju poklanjamo deci pa je najveći i najznačajniji deo naših donacija opredeljen upravo njima – rekla je Ana Stošić,   

Deca koja žive, prose ili rade fizičke poslove na ulici, jedino u „Svratištu“  mogu da se sklone od ekstremnih vremenskih prilika, da se okupaju, dobiju siguran obrok, odeću ili obuću.

-Mi sada za novu školsku godinu spremamo oko 400 školaraca tako da nam neizmerno znači ova podrška koju smo dobili, ne samo zbog toga što imamo dovoljno školskog materijala da pokrijemo veliki deo potreba, nego i zato što nas podržava velika kompanija kao što je Millennium Team – istakla je Mina Lukić, koordinatorka Svratišta za decu

Društveno odgovorna korporacija „Millennium Team“  poslovanje ne razvija samo investiranjem u najsavremenija tehnološka dostignuća i zaposlene, već i kroz različite filantropske aktivnosti usmerene na unapređenje celokupne zajednice.

-Radno vreme Svratišta je od 8 do 18 časova radnim danima, od ponedeljka do petka, a vikendima od 10 do 18. U okviru svako ko ima volju da nas podrži,može da svrati bez neke obavezne prethodne najave, tako da je ovo dobra prilika da pozovemo i druge ljude, posebno kompanije i velike firme da se ugledaju na Millennium Team koji je potpuno samoinicijativno odlučio da nas podrži ove školske godine i da nam na taj način pomogne – konstatovala je Mina Lukić.

Mina Lukić ovom prilikom je uručila Ani Stošić u ime Svratišta zahvalnicu i čestitku koju su deca sama napravila za našu kompaniju Millennium Team.

Miilennium Team donirao školski pribor deci iz Svratišta 

Partneri